Gespecialiseerd in faillissementen en curatorschap

Wij worden regelmatig door de rechtbank benoemd als curator in faillissementen of bewindvoerder in surseances van betalingen. Wij weten dus hoe de tegenpartij denkt en handelt. En die kennis zetten wij in om samen te bepalen wat de beste strategie is om uw doel te bereiken, wanneer een contractpartner of uw eigen bedrijf failliet dreigt te gaan.

Wij helpen u bij een succesvolle doorstart

Wilt u een doorstart maken maar krijgt u geen aandacht van de curator in onderhandelingen of wordt uw voorstel verworpen? Wij toetsen het standpunt van de curator of bewindvoerder en zorgen ervoor dat u een voet tussen de deur krijgt. Bijvoorbeeld via een bericht aan de rechter-commissaris in het faillissement, een procedure of kort geding tegen de curator, een klacht bij de deken of een klacht bij de beroepsvereniging voor gespecialiseerde curatoren, INSOLAD.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in faillissementen is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen.

Juridische quickscan concern- en bestuurdersaansprakelijkheid risico’s

Met deze quickscan, een insolventie due diligence, bieden wij u de mogelijkheid om snel duidelijkheid te krijgen over uw kansen en risico’s in geval van een dreigend of onverhoopt faillissement. U krijgt een helder advies over wat u beter wel en niet in uw situatie kunt doen, wat uw risico’s zijn en welke strategie u het beste kunt gebruiken. Deze quickscan bieden wij aan voor een vaste prijs van € 2.500,- Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op om te bespreken wat voor uw vraag de beste aanpak is.


Faillissement? Blijf scherp

Bent u bang dat een faillissement niet meer is af te wenden of denkt u dat het aanvragen van een faillissement help om vordering te innen?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Voor een ondernemer is het zaak om in een hectische periode - zoals in een faillissement - de juiste beslissing te nemen. Ik heb goede ervaringen met de advocaten van PvdB als sparringpartner bij zulke situaties. Nog beter: samen een faillissement voorkomen! Dan heb je echt wat te vieren!

RAN Media - Ber Pas

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts