Gespecialiseerd in merkenrecht

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers begrijpen we uw business en weten we hoe belangrijk merkenrecht voor uw onderneming kan zijn. We weten welke risico’s spelen en kijken meerdere zetten vooruit. Ook aan onze dienstverlening merkt u dat we uw taal spreken. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

Afhankelijk van uw belangen starten we een procedure of werken we de-escalerend

Is er sprake van inbreuk, dan stellen we een sommatiebrief op en starten indien nodig een procedure bij de rechter, zodat de merkinbreuk stopt en u een vergoeding krijgt voor de geleden schade. Wordt u juist beschuldigd van inbreuk, dan werken we de-escalerend en weten we hoe we een compromis bereiken.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in merkenrecht is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Merkenrecht? Blijf scherp

Weten wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om merkenrecht? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing