Onze advocaten weten welke risico’s er spelen

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers staan wij naast en achter u. We kennen uw onderneming tot in detail en begrijpen waar u heen wilt. Wij snappen dat snelheid van belang is als u op het punt staat een mooie samenwerking aan te gaan. Daarom adviseren we u snel en praktisch als het gaat om het mededingingsrecht. Dus krijgt u van ons geen ellenlange stukken in ingewikkelde taal, maar snel en praktisch advies over hoe de gewenste afspraken kunnen worden vastgelegd binnen de grenzen van het mededingingsrecht.

Wij stellen uw belangen veilig

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers weten wij dat snel en adequaat reageren essentieel is. Net als u willen we voorkomen dat discussies over het mededingingsrecht het zakendoen in de weg staan of tot negatieve consequenties leiden, zoals hoge boetes van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) of de Europese Commissie. Ontstaan er achteraf discussies over de interpretatie van gemaakte afspraken? Dan stellen we uw belangen veilig.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in mededingingsrecht is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Eerlijke afspraken? Blijf scherp

Zeker weten dat gemaakte of te maken afspraken binnen de grenzen van het mededingingsrecht vallen Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de afspraken waarmee u de concurrentiestrijd wint.

 

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Door onze korte lijntjes met Poelmann, hebben wij de mogelijkheid even te sparren over bijvoorbeeld onze contracten en algemene voorwaarden. Daardoor kunnen wij snel weer vooruit. 

Service2Fruit - Kees Diks

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing