Wij kennen de juridische risico’s bij e-commerce

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers denken ook wij in termen als de juiste customer journey.  Als het gaat om e-commerce weten wij welke risico’s er spelen bij online verkopen. We kijken meerdere stappen vooruit en spreken uw taal. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

Wij weten welke tactiek leidt naar winst

Bij tegenstrijdige belangen en discussies over afspraken staat uw belang altijd voorop. Daarom gaan we bij voorkeur voor een elegant akkoord, zodat de relatie constructief blijft. Is procederen de enige optie, dan weten we uit ervaring welke tactiek leidt naar winst. 

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die gespecialiseerd is in e-commerce. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat wij hierbij voor u kunnen doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


E-commerce? Blijf scherp

Bent u actief in e-commerce en wilt u juridisch advies? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts