Onze advocaten onderhandelen dagelijks over algemene voorwaarden

The battle of the forms, die voeren we dagelijks. We onderhandelen over algemene voorwaarden, voor beursgenoteerde buitenlandse bedrijven, maar ook MKB. Met onze jarenlange ervaring spelen we het spel tactisch en blijven standvastig op essentiële punten zonder daarbij de commerciële belangen uit het oog te verliezen.

Bij onenigheid over algemene voorwaarden streven we naar een constructieve oplossing

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers weten wij dat snel en adequaat reageren essentieel is. Net als u willen we voorkomen dat discussies over algemene voorwaarden het zakendoen in de weg staan. Ontstaan er achteraf discussies over de interpretatie? Dan stellen we uw belangen veilig.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in algemene voorwaarden is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Algemene voorwaarden? Blijf scherp

Wilt u zekerheid over uw algemene voorwaarden of advies bij zakelijke onderhandelingen?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Door onze korte lijntjes met Poelmann, hebben wij de mogelijkheid even te sparren over bijvoorbeeld onze contracten en algemene voorwaarden. Daardoor kunnen wij snel weer vooruit. 

Service2Fruit - Kees Diks

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts