Gespecialiseerd in smart building

Als advocaten hebben wij naast kennis van het recht ook affiniteit met techniek en grote interesse in de bouw. We lopen voorop als het gaat om het combineren van bouwrecht, intellectueel eigendomsrecht, ict-recht en privacyrecht. Daardoor zijn wij nu al zeer gespecialiseerd in alle juridische vraagstukken rondom smart buildings. Deze specialistische kennis delen wij graag en daarom bieden wij ook regelmatig cursussen en webinars aan met betrekking tot het thema smart building.

In de omvangrijke keten van contracten worden uw belangen optimaal behartigd

Nu steeds meer verschillende partijen met elkaar samenwerken en ook na oplevering nog betrokken blijven bij het gebouw, ontstaat er een omvangrijke keten van contracten. Een reguliere aannemingsovereenkomst voldoet niet meer, er moet immers ook rekening worden gehouden met ICT-technische factoren in het gebouw en de bijbehorende privacywetgeving. Wij zorgen ervoor dat uw belangen hierbij optimaal worden behartigd.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in smart building is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Benieuwd welke voordelen een slim gebouw biedt en welke juridische aandachtspunten daarbij komen kijken? Kijk dan vooral onze animatie.


Smart building? Blijf scherp

Wilt u zeker weten dat uw belangen optimaal worden behartigd als het gaat om smart building?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts