Onze advocaten praten en denken als ondernemers

Als gespecialiseerde advocaten in de branches productie & tech, retail en bouw en vastgoed praten en denken wij als ondernemers. We snappen dat snelheid van belang is als u op het punt staat om een mooie deal te sluiten. Dus krijgt u van ons geen ellenlange stukken in ingewikkelde taal, maar snel krachtige maatwerk inkoop- en verkoopovereenkomsten.

Bij onenigheid houden we rekening met toekomstige handelsmogelijkheden

Bij tegenstrijdige belangen en discussie over afspraken weten wij vaak een slim compromis te bereiken, zodat de weg vrij blijft voor toekomstige handelsmogelijkheden. Is procederen de enige optie, dan kennen wij de tactiek die leidt naar winst.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in inkoop- en verkoopovereenkomsten is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Inkoop- en verkoopovereenkomsten? Blijf scherp

Wilt u in- en verkopenoverkomsten met maximale ondernemersvrijheid en minimale risico’s?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Door onze korte lijntjes met Poelmann, hebben wij de mogelijkheid even te sparren over bijvoorbeeld onze contracten en algemene voorwaarden. Daardoor kunnen wij snel weer vooruit. 

Service2Fruit - Kees Diks

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts