Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de Wkb.

Als kantoor met haar roots in de bouwbranche, hebben we veel klanten in de bouw en kennen we de uitdagingen van onze klanten. We lopen dus voorop in de juridische aspecten rondom Wkb. Aangezien de Wkb wijzigingen in het privaatrecht én publiekrecht teweeg brengt, combineren we onze expertise met die van omgevingsrecht, bouwrecht, verbintenissenrecht en vastgoedrecht. Onze brede specialistische kennis delen wij graag en daarom bieden wij ook regelmatig cursussen en webinars aan met betrekking tot het thema Wkb.

Wij helpen u op weg met een starterskit

Aangezien de Wkb wijzigingen doorvoert die van invloed zijn op uw contracten met particulieren, projectontwikkelaars, gemeentes e.d. kunnen wij ons voorstellen dat u niet weet waar u moet beginnen. Om die reden hebben wij een starterskit opgesteld waarin u in één document alle wijzigingen op een rij heeft. Daarin staan ook praktische tips die u direct in de praktijk kunt gebruiken. Heeft u na het lezen van de starterskit nog vragen over hoe de Wkb van invloed is op uw werkzaamheden en toekomstige projecten? Wij helpen u graag verder met passend juridisch advies.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in de Wkb is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Wet Kwaliteitsborging? Blijf scherp

Wilt u zeker weten dat de invoer Wet Kwaliteitsborging zonder problemen verloopt? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten