Gespecialiseerd in merkenrecht

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers begrijpen we uw business en weten we hoe belangrijk merkenrecht voor uw onderneming kan zijn. We weten welke risico’s spelen en kijken meerdere zetten vooruit. Ook aan onze dienstverlening merkt u dat we uw taal spreken. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

We zorgen ervoor dat uw merken op de juiste manier geregistreerd worden

De juiste registratie van uw merkrechten is van belang om ervoor te zorgen dat uw merken zo goed mogelijk beschermd worden. Wij onderzoeken de mogelijkheden om de door u gewenste merknaam te registreren en adviseren u over de beste strategie, om uw merkportfolio op te bouwen en op de juiste manier te beschermen. U kunt uw merk al inschrijven in de Benelux voor een bedrag van € 674,00 (excl. BTW) voor 10 jaar.

Na de registratie kunnen wij uw merk actief beschermen, bijvoorbeeld door het afsluiten van een bewakingsabonnement. En maakt een concurrent inbreuk op uw merkrecht? Dan stellen we een sommatiebrief op en starten indien nodig een procedure bij de rechter, zodat de merkinbreuk stopt en u een vergoeding krijgt voor de geleden schade.

Direct uw merk laten registreren

Wilt u direct meer informatie over de mogelijkheden om uw merk(en) te laten registreren? Neem dan direct contact op via het onderstaande contactformulier en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Aanvraagformulier merkregistratie


Blijf scherp

Weten wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om registratie van uw merk? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts