Juridisch maatwerkadvies bij handelsnaamrecht

Als gespecialiseerde advocaten in handelsnaamrecht begrijpen we uw business en weten we hoe belangrijk een handelsnaam voor uw onderneming kan zijn. We weten welke risico’s spelen en kijken meerdere zetten vooruit. Ook aan onze dienstverlening merkt u dat we uw taal spreken. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

Afhankelijk van uw belangen starten we een procedure of werken we de-escalerend

Is er sprake van inbreuk, dan stellen we een sommatiebrief op en starten indien nodig een procedure bij de rechter, zodat de inbreuk stopt en u een vergoeding krijgt voor de geleden schade. Wordt u juist beschuldigd van inbreuk, dan werken we de-escalerend en weten we hoe we een compromis bereiken.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in handelsnaamrecht is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Handelsnaamrecht? Blijf scherp

Weten wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om handelsnaamrecht?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts