Gespecialiseerd in IT-geschillen

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de nieuwste innovaties en bijbehorende juridische kwesties op het gebied van IT, privacy én intellectuele eigendom. Juist de combinatie van deze expertises is bij zo’n breed onderwerp als IT essentieel. Zo weet u bij een IT-geschil zeker dat uw belangen optimaal zijn beschermd, op de korte én de lange termijn.

Wij weten welke tactiek leidt naar winst

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers begrijpen we waar u heen wilt. Bij tegenstrijdige belangen en discussies over afspraken houden we uw belangen in het vizier. Daarom gaan we bij voorkeur voor een elegant akkoord, zodat de relatie constructief blijft. Is procederen de enige optie, dan weten we uit ervaring welke tactiek leidt naar winst. 

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten gespecialiseerd in IT-geschillen. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat wij hierbij voor u kunnen doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


IT-geschil? Blijf scherp

Wilt u bij IT-geschillen zeker weten dat uw belangen optimaal zijn beschermd?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing