Juridische expertise bij IT-contracten

Onze advocaten hebben kennis van de nieuwste innovaties en de daarbij behorende juridische risico’s op het gebied van IT, privacy én intellectuele eigendom. Juist de combinatie van deze kennis en expertises is bij zo’n breed onderwerp als IT essentieel. Met de IT-contracten die wij voor u opstellen, weet u zeker dat uw belangen optimaal zijn beschermd, op de korte én de lange termijn.

Wij begrijpen waar u heen wilt

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers staan wij voor u klaar. We kennen uw branche in detail en begrijpen waar u heen wilt. Zo adviseren we u bij het opstellen van contracten met IT-leveranciers maar ook over de te nemen stappen als software niet of niet naar behoren werkt of de ontwikkeling niet volgens plan verloopt.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten gespecialiseerd in IT-contracten. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat wij hierbij voor u kunnen doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


IT-contracten? Blijf scherp

Wilt u bij het afsluiten van een IT-contract zeker weten dat uw belangen optimaal zijn beschermd? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts