Mink AR270922

Mink Oude Breuil

Advocaat: Omgeving en projectontwikkeling

Mink onderbouwt zijn betoog met inhoudelijke argumenten en maakt zo korte metten met drogredenen van de tegenpartij. Vooral natuurbescherming is zijn specialiteit. Of het nou gaat om het mogelijk maken of juist tegenhouden van ontwikkelingen in de ruimtelijke ordening of om onenigheid over leges, voor uw belangen legt Mink al z’n vindingrijkheid in de strijd. 

Advocaten, dat zijn toch van die snelle jongens? Snel is Mink zeker. Op z’n racefiets, of als het aankomt op het volgen van de actualiteiten en complexe materie. Maar pas op, ‘snelle jongen’ in de zin van gewiekste praatjes, dat is niet Minks stijl. Veel liever onderbouwt hij zijn betoog met inhoudelijke argumenten en maakt zo korte metten met drogredenen van de tegenpartij.

Vooral natuurbescherming is zijn specialiteit. Of het nou gaat om het mogelijk maken of juist tegenhouden van ontwikkelingen in de ruimtelijke ordening of om onenigheid over leges, voor uw belangen legt Mink al z’n vindingrijkheid in de strijd. Een fanatisme dat hem ook boeit in de literatuur die hij in z’n vrije tijd leest. Zou 1984 van George Orwell op zijn nachtkastje liggen?

Actualiteiten Mink

Alle publicaties, video’s en podcasts door Mink